replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年11月23日星期四

Een riem gemaakt om Apple Watch gemakkelijk te dragen [video]

EdgeGear heeft een speciale riem voor Apple Watch ontwikkeld, die het slimme horloge handig op uw hand houdt, zodat u kunt genieten van alle functies van het apparaat zonder de armpositie te veranderen. De gadget is gemaakt door ingenieurs James Gilmour en Andrew Greene.
Metriks-6
Shift, het zogenaamde apparaat, bevindt zich op de hand dichter bij de duim. Vanwege het feit dat de gadget niet om de pols zit, maar direct voor de ogen van de "drager", is het handig om uren te gebruiken tijdens fietsen, fitness en elke sporttraining.
Shift is compatibel met Apple Watch, smart watch Pebble, LG G Watch, Moto 360, Samsung Gear S2 Classic met enkele Garmin-modellen en andere chronometers van 14 tot 24 mm groot. Het ontwerp van het apparaat stelt u in staat om alle horlogekasten te verwisselen. Met armbandopties is Shift niet compatibel.
Metriks-5
De gadget is gemaakt van waterdicht materiaal met behulp van rubber. Volgens de makers van het accessoire is de riem gemakkelijk te gebruiken en wordt de drager beschermd tegen onnodig zweten.
EdgeGear Shift heeft met succes $ 45.000 verzameld op de Kickstarter-site en nu bereiden de ontwikkelaars het voor op de lancering. U kunt de reservering achterlaten op de website van de fabrikant. De nieuwigheid, gepresenteerd in drie maten, kost 35 dollar.
Bekijk meer replica design en Rolex Submariner

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex