replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月8日星期四

UNIMATIC Modello Uno U1-BN LE Black PVD

UNIMATIC Horloges van Italië hebben twee nieuwe speciale edities van hun debuut duiker vrijgegeven, de Modello Uno in een gelimiteerde serie van 240 stuks -

waarvan 40 stuks in zwart PVD geprijsd € 550 + BTW. 40 was niet genoeg dus helaas ze al allemaal uitverkocht. :(



We hebben het gezien Modello Uno voor, het is echt een leuk uitziende duiker - het is heel eenvoudig, maar met een aantal bekende oude school referenties - maar er is niets overdreven afgeleide over.

De U1-BN heeft ook een aantal echt aantrekkelijk design features, sommige geleend zoals het serienummer graveren in tussen zijn oren en de steriele bezel dat Blancpain's Fifty Fathoms 3H herinnert uit de jaren 1970.



Ik hou echt van de hier getoonde eenvoud, het is een beproefde route bij het ontwerpen van een duikhorloge en in vele opzichten is de enige manier om dat klassieke / tijdloze look die we allemaal van houden bereiken.

Dus hoe zit het werkelijke horloge? De U1-BN is Made in Italy en beschikt over een solide 316 zwarte PVD gecoate roestvrij stalen kast met: een 2mm Screwdown achterkant van de behuizing en -



een 8mm kroon samen met een hoge kwaliteit pakkingen waardoor een individueel getest waterdichtheid tot 300 meter. De achterkant van de behuizing is voorzien van Unimatic handtekening herleidingstabel graveren.

Verdere kenmerken zijn divers: een hoogst leesbare zwarte wijzerplaat met maxi markers in oude Radium gekleurde Superluminova, een dubbel-koepelvormige ontspiegeld saffier kristal en -


een unidirectionele rotatie duikers bezel met munt-randen en een zwarte aluminium insert sans dive-tijdschaal, maar met een enkele bijpassende Radium gekleurde 12hr parel.

Het vermogen komt uit een SEIKO NH35A automatisch mechanisch uurwerk afgestemd op 21600bph met 41hrs gangreserve en een hacking secondewijzer.


U1-BN komt op een 22mm zwarte heavy duty nylon NAVO-band met een aangepaste zwarte PVD gecoate Unimatic ondertekend gesp.bekijk meer Rolex horloge en replica Breitling

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex